آپلود عکس"

امروز وقتی مشغول کار بودم بطور ناخودآگاه این کلمه را در ذهنم با صدای بلند تکرار کردم ( شما زشت نیستید ، و آنگاه که تصور میکنید زیبا نیستید ، فقط نسبت به روز های دیگر کمتر به خود اهمیت داده اید) . این جمله وقتی داشت از کوچه پس کوچه های ذهنم رد میشد سریع  گرفتمش و با یه داس زدم تو سرش و کد خدا رو از تو کیفم صدا زدم و روی زمین کاغذی ده جمله رو دفن کردم تا به قول داستایوسکی شب شود و همه بروند و بیوفتم به جان این جمله و شروع به کالبد شکافی آن کنم .

خب اما از این جمله چند سطری میخوام بنویسم و در واقع تعمیم اش بدهم به ( نوشتن ) 

جبران خلیل جبران در جایی نوشته بود که : شما به هزار طریق حوب هستید و آنگاه که خوب نیستید بد نیستید ، شما فقط تن بهل و تن آسانید.

از جمله  ی خودم تا خلیل این را میشود استنباط کرد که ان لحظه های یاس و دلسردی (که خدا ازش نگذره) به سراغ هر نویسنده و محتواگری می آید ، صرفا این را ثابت نمیکند که ما برای این کار زاده نشده ایم و من نمیتوانم و این یکی خوب از آب درنیامده و و و و. و هزاران جمله کشنده این قسمی که چون چاقویی کند بر رگ های خود میکشیم .

تمام این ها در همین جمله آمده ،که تفسیر آن یعنی اینکه اگر ما امروز از دیروز کمتر نوشته ایم و یا چیزی که امروز نوشته ایم از نوشته های دیروزمان ارزش کمتری داشته ، دال بر بی استعدادی ما نبوده ، صرفا اینکه ما فقط کمتر تلاش کرده ایم امروز .

بیاییم با خودمان رو راست باشیم و بینیم که کمتر تلاش میکنیم.

یادتان باشد فلک را درگیر کم کاری های خود نکنید ، آسمان احتیاج به باریدن دارد.

جمله ,نیستید ,نوشته ,خلیل ,کمتر تلاش منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

قرص چاقی گامبو باد سنج magnusevpbxe2 posto درباره ى علم و فرهنگ کارشناسی ارشد کارآفرینی پیام نور مازندران